130 Jaar Omer Vander Ghinste

Voor het 130 jarige bestaan van de brouwerij Omer Vander Ghinste maakten we een energieke recap om deze dag nooit te vergeten!

Client

Omer Vander Ghinste

Type

Recap

Services

Productie Post-Productie

pre productie

De voorbereiding

Voor dit specifieke project kwam er relatief weinig planning aan te pas. Een kort gesprek met marketing en de plannen waren duidelijk. Een recap / aftermovie maken van het 130-jaar bestaan evenement bij de brouwerij van Omer Vander Ghinste.

Video Productie

Het filmen en productie

2 cameramannen waren de hele namiddag aanwezig om leuke momenten te capteren. Veel smiling faces, randanimatie en goed weer, wat heeft een mens nog meer nodig?

We kozen qua filmstijl voor een run & gun oplossing. Het mag wat losser en uit de hand gefilmd zijn. Dat maakt de sfeer van de video luchtig en plezant om naar te kijken.

Voor een opdracht als deze is een kleine maar actieve crew van 2 een must. Kleine maar momenten capteren en op verschillende locaties tegelijk kunnen zijn is echt een cadeau. Kort samengevat, het was een plezante namiddag voor iedereen. Meer van dit!

Post-productie

Editing, VFX en animatie

Bij de montage vroeg de klant specifiek om de muziek van de band die aanwezig was te gebruiken.

Met de manier van filmen en een massa beeldmateriaal op de harde schijven was deze klus snel geklaard. De klant en wijzelf zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Het vat deze energieke dag mooi samen in een korte recap. Zo kan iedereen terugblikken en deze namiddag nog eens herbeleven op een plezante manier.

Delivery

Finalisatie en oplevering

De video werd uiteindelijk op de socials van de brouwerij verspreid en ontving tal van positieve reacties!

Prev
Next